Confidentialitate

CadouriPentruEa.ro (Crisu A.M. Amalia I.I.) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 28052.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CadouriPentruEa.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Colectarea datelor are ca scop: procesarea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, marketing si publicitate. Astfel, CadouriPentruEa.ro poate informa clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite cupoane de reducere sau alte mesaje speciale.
CadouriPentruEa.ro nu furnizeaza datele personale ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

CadouriPentruEa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.