Retururi

Este important pentru noi sa fi multumit de alegerea facuta!

Daca te razgandesti, poti returna produsele cumparate si noi iti vom inapoia contravaloarea acestora. Produsele se pot returna doar daca sunt intacte, se afla in ambalajul original si nu au fost desigilate. Prin ambalaj nu se intelege hartia de impachetat, ci ambalajul de produs. Daca produsul a fost achizitionat la un pret redus (la care s-a aplicat un discount), suma returnata va fi identica cu cea platita pentru respectivul produs. Suma returnata nu va include cheltuielile de transport pentru retur, pe care trebuie sa le suporte clientul.

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, trebuie sa ne comunici acest lucru in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, prin completarea si trimiterea formularului de mai jos.

Putem aranja ridicarea coletului de catre firma de curierat cu care avem contract, caz in care costurile de transport suportate de client sunt de 11 lei pentru ridicarea din Bucuresti sau 17 lei pentru restul tarii, sau ne poti trimite coletul folosind o firma de curierat la alegere, caz in care te rugam sa printezi si sa introduci in cutie formularul de retur.

Dupa primirea produsului returnat la sediul nostru, in termen de maxim 14 zile lucratoare iti vom restitui contravaloarea produsului intr-un cont bancar specificat de tine. Singura modalitate de restituire a banilor este prin transfer bancar.

  • Numarul comenzii il gasesti in mail-ul de confirmare al comenzii.
  • Codul produsului il gasesti in mail-ul de confirmare al comenzii. Daca doresti sa returnezi mai multe produse, te rugam sa mentionezi codurile tuturor acestor produse, despartite prin virgula.