Termeni si conditii

Magazinul online CadouriPentruEa.ro este administrat de Seremet Amalia I.I, inregistrata la Registrul Comertului cu
nr. F29/783/2010, CUI 26886084, sediul social in Ploiesti, jud. Prahova.
Telefon 0728 933 068
E-mail: office@cadouripentruea.ro

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor).
Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.
Continutul magazinului online CadouriPentruEa.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a Seremet Amalia I.I. si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. In calitate de utilizator ai dreptul limitat si revocabil de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea in alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele comercializate pe CadouriPentruEa.ro sa fie cat mai precise si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa, caz in care vom incerca sa remediem aceste probleme cat mai curand posibil.
In momentul lansarii unei comenzi pe CadouriPentruEa.ro confirmi faptul ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.